Vinn din önskelista

Äntligen har Julen kommit till Knalleland och vi gillar tradition så därför är Vinn din önskelista tillbaka. Tävlingen där barn har chansen att vinna allt som de önskar sig i jul. Allt du behöver göra är att komma till Knalleland, skriva din önskelista och lämna den i julmiljön i Knallerian.  Lycka till och God jul!

Regler: Varje deltagare måste fylla i sin önskelista och motivera varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinsten utgörs av ett presentkort som motsvarar summan som föremålen på önskelistan kostar att köpa in, dock max 5 000 kronor. Presentkortet går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 2 december till och med den 22 december. Vinnarna kommer kontinuerligt att kontaktas under den utsatta perioden och de utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen utan tävlar tillsammans med sin målsman. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se löpande under perioden 2–22 december.

Vinnarna kontaktas även via e-post alternativt telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta.

Publicerat 2019-12-2

Knalloweentävling

Nu har du chansen att vinna ett presentkort (värde 500 kronor) på Knalleland. Torsdagen den 31/10 och fredagen den 1/11 kör vi ansiktsmålning för alla barn mellan klockan 14-18. Efter det kan ni delta i vår knalloweentävling. I potten finns fyra presentkort värde 500 kronor.

Gör så här för att tävla:
1. Få en ansiktsmålning på Knalleland
2. Fota dig själv eller ditt barn med ansiktsmålningen
3. Lägg upp bilden på Facebook i kommentarsfältet på halloweeninlägget
4. Gilla Knalleland på Facebook

Den läskigaste eller mest kreativa bilden vinner. Lycka till!

REGLER
Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt tre ovan. Den mest kreativa eller läskiga bilden vinner.

Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsterna hämtas ut personligen av vinnarna på plats under vecka 45 på Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten utgörs av ett presentkort, värde 500 kronor. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår från klockan 14.00 den 31/10 2019 till och med klockan 24:00 den 1/11. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen utan tävlar tillsammans med sin målsman. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild
på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under Nyheter 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Publicerat 2019-10-25

Shoppa loss 30 oktober

Fynda i Knalleland

ANSIKTSMÅLNING PÅ HM KL. 12.00–17.00

TESTA RADIOSTYRD BIL PÅ TEKNIKMAGASINET

GINA TRICOT GER GOODIEBAGS TILL DE 50 FÖRSTA KUNDERNA MELLAN KL. 18.00–20.00

SMASHBOX HÖSTINSPIRATION PÅ KICKS. KÖP 2 PRODUKTER OCH FÅ EN GÅVA. KL. 11.00-17.00

DANSUPPVISNING AV BORÅS DANSFÖRENING I KNALLERIAN KL. 17.00 OCH I STORKNALLEN KL. 17.30

PRESENTKORTSTÄVLING

KNALLELAND BJUDER PÅ CIDER OCH BALLONGER

Publicerat 2019-10-14

Älgjakt på Knalleland

Låt älgjakten börja – på Knalleland. Den 12 oktober gömmer vi 20 gosedjurs-älgar runtom i Knalleland. Och vi behöver din hjälp med att hitta dem! Som tack får du godis och presentkort värde 100 kronor. Ta med familjen och bege er ut för att leta i Knalleland med start klockan 11.

Tävlingsregler:
Tävlingen sker på plats i Knalleland och kommuniceras via Facebook. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Totalt göms 20 gosedjurs-älgar på Knallelands område. På varje älg sitter en lapp med informationen att du ska lämna in den i Knallerians entré.

Varje deltagare/deltagande familj måste själva leta upp gosedjurs-älgarna. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter och presentkort utvalda av Knallelands tävlingsansvariga. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan klockan 11:00 till och med klockan 14:00 den 12 oktober 2019.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen, utan endast i sällskap med sin målsman. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att publiceras med namn och ev bild på Knallelands sidor på Facebook, Instagram och på knalleland.se under oktober 2019. Max 1 vinst per familj/sällskap.

Publicerat 2019-10-7

Kanelbullens dag!

Kanelbullens dag – Bullboosta någon du tycker om!

Snart är det Kanelbullensdag och det firar vi i Knalleland genom att tävla ut kanelbullar till någon du tycker om, kanske är det dina klasskamrater i skolan som förtjänar massa bullar eller din avdelning på jobbet? Eller varför inte din familj som vill fira kanelbullens dag lite extra?

Besök vår Facebook-sida och tagga och motivera i inläggets kommentarsfält varför just ni ska få kanelbullar från Knalleland!

Gör så här för att tävla:

  • Gilla Knallelands Facebooksida
  • Motivera i kommentarsfältet på Facebook varför ni ska vinna en bullboost från Knalleland

Vinnaren meddelas i slutet på vecka 40!

Tävlingsregler

Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt två ovan. Den mest kreativa motiveringen vinner.  Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går inte att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnarna på plats under vecka 40-41. på Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen administreras av Knalleland – inte av Facebook. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under Nyheter  2019.

Publicerat 2019-10-2

Tävla och vinn en höstboost

Nu har du chansen att vinna allt från en ny outfit till nya skor eller varför inte ett styling-kit. Tävlingen sker på Facebook* och vinsten består av två presentkort värda 2500 kronor styck. I priset ingår också hudvårds- och makeup-rådgivning från Kicks (värde 250 kronor per person).

Gör så här för att tävla:
– Tagga någon som du tycker förtjänar en höstboost
– Motivera i kommentarsfältet på Facebook varför ni ska vinna en heldag på Knalleland

Vinnaren meddelas den 30/9!

REGLER
Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt två ovan. Den mest kreativa motiveringen vinner.

Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsterna hämtas ut personligen av vinnarna på plats under vecka 41 på Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten utgörs av två presentkort, värde 2500 kronor styck. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 15/9 2019 till och med den 29/9 2019 klockan 24:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under Nyheter 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Publicerat 2019-09-13

Tävla och vinn kräftskivekit

Nu har du chansen att vinna prylar till din kräftskiva! Tävlingen sker på Facebook* och vinsten består av ett presentkort värt 1 000 kronor.

Gör så här för att tävla:
1. Gilla Knallelands sida + tävlingsinlägget på Facebook
2. Kommentera i Facebookinlägget vad som är viktigast för dig på kräftskivan.

Vinnaren meddelas den 2/9!

REGLER
Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt 2 ovan. Den mest kreativa motiveringen vinner.

Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av ett presentkort, värde 1 000 kronor. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 20/8 2019 till och med den 1/9 2019 klockan 24:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under Nyheter och 2/9 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Publicerat 2019-08-20

Knalleland håller öppet varje dag i sommar

Knalleland önskar dig en riktigt fin sommar och alla våra butiker och restauranger håller öppet som vanligt, hela sommaren.

Några matiga nyheter i Knalleland under sommaren:
– Café Viskan har byggt ut och har nu blivit dubbelt så stort.
– Självservicecafé har öppnat i Knallerians entré.
– Bueno Taco öppnar i StorKnallen i augusti. Snacka om tacomys, hela veckan lång! 🙂

 

 

Publicerat 2019-07-4

Barnens Dag i Knalleland 11/5

Publicerat 2019-05-2

Bli Knallelands modellfamilj

Nu kan du och familjen bli Knallelands nästa modellfamilj!
I uppdraget ingår:

  • Att fotograferas och eller filmas på plats i Knalleland för användning i marknadsföring av området.
  • Kläder, fotograf och eventuell rekvisita står Knalleland för.
  • Ersättning enligt överenskommelse.

Skicka in en ansökan via e-post med ålder på alla familjemedlemmar, kläd- och skostorlek . Glöm inte skicka med en bild!

Anmäl dig på centrumledare@knalleland.se

Publicerat 2019-04-29

Bli Knallelands nya modell på Instagram

Nu kan du bli Knallelands nästa modell på Instagram!
I uppdraget ingår:

  • Att fotograferas och eller filmas på plats i Knalleland för användning i marknadsföring av området.
  • Kläder, fotograf och eventuell rekvisita står Knalleland för.
  • Ersättning enligt överenskommelse.

Skicka ett DM till Knallelands konto på Instagram, @knalleland_insta. Ange ålder, kläd- och skostorlek och glöm inte skicka med en bild!

Publicerat 2019-04-29

Vårfixa balkongen!

Nu har du chansen att vinna helt nya balkongmöbler lagom till våren! Tävlingen sker på Facebook* och vinsten består av ett presentkort värt 5 000 kronor.

Gör så här för att tävla:
1. Gilla Knallelands sida + tävlingsinlägget på Facebook
2. Ta en bild på din balkong
3. Publicera bilden i kommentarsfältet och skriv en kort motivering varför du ska vinna!

Vinnaren meddelas den 2 maj!

Regler

Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste publicera och motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt 2 och 3 ovan. Bästa motiveringarna och bilderna vinner.

Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av ett presentkort, värde 5 000 kronor. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 23 april 2019 till och med den 1 maj 2019 klockan 24:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands Facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under april och maj 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Publicerat 2019-04-17

Äggjakt med påskälgen!

Påskhelgen ska firas med godis! På långfredagen den 19 april gömmer påskälgen 20 ägg runtom på Knalleland, fyllda med vinster som kan ge dig godis, biobiljetter och presentkort, till ett totalt värde av 300 kr. Ta med barnen till Knalleland och leta! Varje familj kan vinna max 1 ägg.

Regler

Tävlingen sker på plats i Knalleland och kommuniceras via Facebook. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Totalt göms 20 ägg på Knalleland där varje ägg innehåller en lapp som berättar vart du ska ta dig för att kunna hämta ut priset.

Varje deltagare/deltagande familj måste själva leta upp ägget. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter och presentkort utvalda av Knallelands tävlingsansvariga. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan klockan 10:00 den 19 april 2019 till och med klockan 17:00 den 19 april 2019.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen, utan endast i sällskap med sin målsman. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att publiceras med namn och ev bild på Knallelands sidor på Facebook, Instagram och på knalleland.se under april 2019.

Max 1 ägg per familj.

Publicerat 2019-04-8

Våffeltävling

Nu har hela 5 personer chansen att vinna ett komplett våffelkit (värde 1000 kr) och möjligheten att baka bättre våfflor än nånsin! Tävlingen sker på Facebook* och i vinsten ingår:

Våffeljärn Wilfa från Elgiganten, värde 649 kr
Knallelands Presentkort för inköp till ingredienser, värde 351 kr

Totalt värde 1000 kronor!

Gör så här för att tävla:
1. Gilla Knalleland + detta inlägg på Facebook
2. Beskriva vad du helst toppar din våffla med
3. Svara på vilket av följande alternativ du tror våfflan på videon är inspirerad av – vårt breda utbud eller långa öppettider?

Vinnaren meddelas måndagen den 25 mars!

Regler: Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält enligt punkt 2 och 3 ovan. Bästa motiveringarna vinner. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter utvalda av Knallelands jury. Aktuella produkter och värde ser du på den här sidan. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.
Tävlingen pågår mellan den 18 mars 2019 till och med den 24 mars 2019 klockan 11:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under mars 2019.

*Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Publicerat 2019-03-18

Ny butik i Knalleland

Jack & Jones har slagit upp portarna i Knalleland och platsen för detta är i Indiskas före detta lokal i StorKnallen.
Indiska finns numera i ny fin lokal i Knallerian.

Välkommen!

 

Publicerat 2019-02-28

Knallentine’s day

Fira alla hjärtans dag på Knalleland! Nu har du och din älskling chansen att vinna massor av fina priser att skämma bort er med hela dagen. Tävlingen sker på Facebook och i vinsten ingår:

Presentkort från Knalleland: värde 500 kr
Vacker bukett från Cramers: värde 300 kr
Mysfika på Espresso house: värde 300 kr
Hjärtan ballonger från Partaj: värde 100 kr
Lejonkort på Borås Djurpark (x2): värde 900 kr
Konstrunda på Abecita Konstmuseum: värde 200 kr
Romantisk lunch på Café Viskan: värde 200 kr
SpaPedikyr hos Kisho Nails: värde 740 kr

Vinnaren meddelas onsdag den 13 januari!

Regler: Tävlingen sker på Facebook. Varje deltagare måste motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga. Vinnarna kontaktas via Facebook. Vinsten hämtas ut personligen av vinnaren på plats i Knalleland, Borås. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna utgörs av förutbestämda produkter utvalda av Knallelands jury. Aktuella produkter och värde ser du på den här sidan. Vinsterna går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 5 februari 2019 till och med den 13 februari 2019 klockan 11:00. Barn under 18 år får ej delta i tävlingen. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se under februari 2019.

Gå till Knalleland på Facebook

Publicerat 2019-02-7

Nytt år. Nytt jag.

Publicerat 2019-01-1

Från oss alla till er alla

Publicerat 2018-11-29

Vinn hela din önskelista!

Gör julen 2018 till den bästa någonsin! Besök julmiljön i Knallerian och fyll i din önskelista, så är du med och tävlar om 20 presentkort där vinnarna får allt på önskelistan!

Regler: Varje deltagare måste fylla i sin önskelista och motivera varför just han eller hon ska vinna. Bästa motiveringarna vinner. Vinsten utgörs av ett presentkort som motsvarar summan som föremålen på önskelistan kostar att köpa in, dock max 5 000 kronor. Presentkortet går ej att byta mot kontanter.

Tävlingen pågår mellan den 1 december till och med den 21 december. Totalt 20 personer kommer att vinna sin önskelista under perioden. Vinnarna utses av Knallelands egen jury och deras beslut går ej att överklaga.

Barn under 18 år får ej delta i tävlingen utan tävlar tillsammans med sin målsman. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vinnarna publiceras med namn och ev bild på Knallelands facebooksida, på Knallelands Instagramsida och på knalleland.se löpande under perioden 1–22 december.

Vinnarna kontaktas även via e-post alternativt telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Knallelands personal har ej tillåtelse att delta.

Publicerat 2018-11-26

Vinn upp till 90% rabatt på Knalle Friday!

Tävla om helt galna rabatter på Knalle Friday! Fredagen den 23 november kommer vi att gömma 10 rabattcheckar runt om i Knalleland. Checkarna har 50%, 60%, 70%, 80% eller hela 90% rabatt på en valfri vara! Allt du behöver göra för att tävla är att hålla koll på Knallelands Facebook-flöde och ge dig ut och leta när ledtrådarna dyker upp!

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

1. Lös ledtrådarna som publiceras på Knallelands Facebook-flöde! De leder dig till någon av de gömda rabattcheckarna.

2. Blir du den som först får tag på rabattchecken? Ring numret till tävlingsledaren (Knallelands Centrumledning) som står på rabattchecken.

3. Tävlingsledaren kommer ut och möter upp dig. Tillsammans går ni sedan till butiken och löser in rabatten när du handlar!

EXEMPEL 1: 50% RABATTCHECK
Har du vunnit en rabattcheck (50%) och vill köpa ett par jeans för 2.000? Då drar rabattchecken av 50% av 2.000 kr. Du som kund får betala 1.000 kr själv och Knalleland står för den andra tusenlappen.

EXEMPEL 2: 50% RABATTCHECK MED BUTIKSRABATT
Har du vunnit en rabattcheck (50%) och vill köpa en jacka för 4.000 kr som butiken själv har sänkt priset på med 50%? Då drar rabattchecken av 50% av 2.000 kr (dvs. 50% av det rabatterade priset.) Du som kund får betala 1.000 kr själv.

REGLER:

Totalt 10 stora rabattcheckar göms i butikerna i området. Den som först letar upp respektive check vinner den aktuella checken.

Rabatten på checken gäller på inköp av 1 vara till ett maxvärde av 5000:-. Rabatten gäller oavsett tidigare pris (alltså även på eventuella rabatter ute hos butikerna).

Checkarna gäller i samtliga butiker som ingår i Knallelands presentkortsystem (se förteckning på www.knalleland.se).

Valörer på gömda checkar är 50%, 60%, 70%, 80% och 90%. Varje valör har två checkar vardera.

VINSTPLAN:

50% – check (ger vinst till ett maxbelopp av 2 500:-)
60% – check (ger vinst till ett maxbelopp av 3 000:-)
70% – check (ger vinst till ett maxbelopp av 3 500:-)
80% – check (ger vinst till ett maxbelopp av 4 000:-)
90% – check (ger vinst till ett maxbelopp av 4 500:-)

VINSTEN KAN EJ BYTAS/VÄXLAS MOT KONTANTER.

Rabattchecken är endast giltig under fredagen den 23/11 2018, fram till klockan 20:00 då Knalleland stänger.

Max 1 vinst per familj.

Du måste vara 18 år för att tävla.

Genom att tävla samtycker du att Knalleland publicerar ditt namn och bild på sociala medier så som Facebook och Instagram i samband med eventuell vinst. Samtycket gäller under ett år framåt. Vill du häva samtycket kontaktar du Knallelands centrumledning per telefon eller mail.

Kvittot för varan behåller vinnaren.

Knallelands personal har ej tillåtelse att delta.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

 

 

Publicerat 2018-11-19